Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

We zijn verheugd om u uit te nodigen voor onze aankomende ledenavond, waar we een boeiende lezing zullen hebben over het opzetten van een zeewateraquarium. Tijdens deze avond zal de nadruk liggen op de basisvereisten die nodig zijn om een succesvol zeewateraquarium te creëren. De lezing wordt verzorgd door onze zeer gewaardeerde spreker, Walter Doriné.

Walter Doriné is een ervaren aquarist en gepassioneerd liefhebber van zeewateraquaria. Hij heeft uitgebreide kennis en expertise opgebouwd in het creëren van prachtige onderwaterwerelden die vergelijkbaar zijn met natuurlijke koraalriffen. In zijn presentatie zal hij ons begeleiden door de essentiële stappen om een zeewateraquarium op te zetten en te onderhouden.

Tijdens de lezing zal Doriné belangrijke onderwerpen behandelen, zoals waterbereiding, verlichting, stroming, eiwitafschuiming en kalktoevoeging. Hoewel deze aspecten in eerste instantie gericht zijn op zeewateraquaria, zijn sommige ervan ook relevant voor de zoetwaterhobby. Doriné zal de overeenkomsten en verschillen tussen de twee benaderingen benadrukken, waardoor de lezing waardevol zal zijn voor zowel zeewater- als zoetwaterliefhebbers.

Om ons een levendige indruk te geven van de schoonheid van koraalriffen, zal Doriné zowel voor de pauze als na de pauze enkele korte zelfgemaakte video’s vertonen. Deze video’s zullen ons meenemen naar de prachtige koraalriffen in de Rode Zee, maar ook naar Doriné’s eigen aquarium, waar hij een unieke en weelderige onderwaterwereld heeft gecreëerd. Het bekijken van deze beelden zal ons een dieper inzicht geven in de fascinerende diversiteit en fragiliteit van het onderwaterleven.

We hopen u op deze avond te mogen verwelkomen en samen een fascinerende duik te nemen in de wereld van zeewateraquaria. Vergeet niet uw nieuwsgierigheid en enthousiasme mee te brengen!

Ga naar de bovenkant