Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Het is met groot genoegen dat we jullie uitnodigen voor onze volgende ledenavond, die geheel in het teken zal staan van “Een passie voor guppy’s” door de gerenommeerde guppy-expert Ronny Vannerom.

Ronny Vannerom, een autoriteit op het gebied van tropische vissen, zal ons meenemen op een fascinerende reis door de kleurrijke wereld van de guppy’s. Met zijn diepgaande kennis en jarenlange ervaring zal hij ons laten kennismaken met deze prachtige en veelzijdige vissoort. Of je nu een ervaren aquariaan bent of gewoon geïnteresseerd bent in het houden van tropische vissen, deze ledenavond belooft een ware ontdekkingsreis te worden.

Ronny zal ons vertellen over de geschiedenis, de verschillende soorten en variëteiten van guppy’s, en de zorg en het onderhoud die nodig zijn om deze vissen gezond en gelukkig te houden. Daarnaast zal hij ons ook laten zien hoe we onze guppy’s kunnen kweken en hoe we hun prachtige kleuren en patronen kunnen behouden en verbeteren.

Deze ledenavond is een unieke gelegenheid om onze passie voor guppy’s met gelijkgestemde liefhebbers te delen en van de expertise van Ronny Vannerom te leren. Of je nu een beginner bent die net begint met het houden van guppy’s of een ervaren fokker die zijn kennis wil uitbreiden, er valt voor iedereen iets te leren.

Je zal tijdens en na de voordracht ook zeker je vragen kunnen stellen aan Ronny.

Mis deze kans niet om je kennis te vergroten en nieuwe inzichten op te doen over deze kleurrijke en boeiende vissoort.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op deze speciale ledenavond!

Ga naar de bovenkant