Laden Evenementen

Gelukkig nieuwjaar!

Om het nieuwe jaar samen te vieren, willen we jullie graag uitnodigen voor onze eerste ledenavond van 2024!

We beginnen de avond met een feestelijke nieuwjaarsreceptie, waar we kunnen toosten op een succesvol jaar vol aquatische en terrarium avonturen. Het is een uitgelezen kans om bij te praten, nieuwe leden te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Geniet van een hapje en drankje, terwijl we elkaar inspireren voor wat het komende jaar te bieden heeft.

Na de receptie is het tijd voor de langverwachte ledenshow! We hebben de unieke kans om de prachtige aquaria en terraria te bewonderen die onze leden thuis hebben gecreëerd. Van kleurrijke vissen en  talrijke kweek tot weelderige planten en fascinerende reptielen, deze fotopresentatie zal ons laten kennismaken met de verscheidenheid en schoonheid van jullie persoonlijke stukjes natuur. We kunnen ons laten verrassen door de creativiteit en toewijding die jullie hebben getoond bij het opzetten en onderhouden van deze unieke habitats.

De ledenshow is niet alleen een gelegenheid om te genieten van de visuele pracht, maar ook om van elkaar te leren. We willen iedereen aanmoedigen om vragen te stellen, ervaringen te delen en elkaar te inspireren met nieuwe ideeën. Het is een avond vol gezelligheid, waar we als gepassioneerde aquarianen en terrariumliefhebbers samen kunnen komen.

We hopen dat jullie allemaal aanwezig kunnen zijn op deze ledenavond. Samen kunnen we het nieuwe jaar inluiden, vol verwondering over de natuurlijke wonderen die we in onze eigen huizen hebben gecreëerd. Laten we proosten op een jaar vol voorspoed, vriendschap en blijvende passie voor onze geliefde aquaria en terraria!

Hopelijk tot dan!

Ga naar de bovenkant