Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Gelukkig nieuwjaar!

Om het nieuwe jaar samen te vieren, willen we jullie graag uitnodigen voor onze eerste ledenavond van 2024!

We beginnen de avond met een feestelijke nieuwjaarsreceptie, waar we kunnen toosten op een succesvol jaar vol aquatische en terrarium avonturen. Het is een uitgelezen kans om bij te praten, nieuwe leden te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Geniet van een hapje en drankje, terwijl we elkaar inspireren voor wat het komende jaar te bieden heeft.

Na de receptie bekijken we foto & beeldmateriaal van eigen leden. Je kan hiervoor trouwens nog altijd foto’s doorsturen naar “info AT skalaar . be” of “michiel . seys AT gmail . com”, of breng ze mee op usb-stick op de ledenavond zelf.

We hebben al beeldmateriaal doorgekregen van heel wat leden, maar aarzel niet om ook enkele foto’s te nemen van je eigen aquarium! Zo leren we iedereen wat beter kennen!

De ledenshow is niet alleen een gelegenheid om te genieten van de visuele pracht, maar ook om van elkaar te leren. We willen iedereen aanmoedigen om vragen te stellen, ervaringen te delen en elkaar te inspireren met nieuwe ideeën.

We hopen dat jullie allemaal aanwezig kunnen zijn op deze ledenavond. Samen kunnen we het nieuwe jaar inluiden, vol verwondering over de natuurlijke wonderen die we in onze eigen huizen hebben gecreëerd. Laten we proosten op een jaar vol voorspoed, vriendschap en blijvende passie voor onze geliefde aquaria en terraria!

Hopelijk tot dan!

Ga naar de bovenkant