Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Een nieuwe naam in de voordracht wereld van onze hobby en dan meerbepaald in de terrariumwereld categorie insecten ; Robby Wuytack  is sinds kort lid van onze vereniging voor wie zich niet direct een beeld kan vormen. Robby was de persoon in kwestie die één van onze letterlijke helpende handen was op onze Aqua-Terra dagen en er ook een eigen standje had met ja…inderdaad wandelende takken en bladeren. Hij heeft er menig bezoeker zowel groot als klein weten te charmeren met zijn takjes en blaadjes op de hand of de arm en natuurlijk met de nodige commentaar. Ja, er zijn zelfs bezoekers die naar ik vernam ook al een terrarium staan hebben met deze wondere insecten. Niemand kon het ontkennen en we hebben het allemaal gezien dat Robby het talent had om zich verder te ontplooien in de hobby. En zie… ik kan met trots zeggen dat Robby nu ook bij ons zijn verhaal en kennis zal komen delen. Of om het met zijn eigen woorden te zeggen…

Wellicht kan u zich wel een beeld vormen van een wandelende tak: een lang, dun insect met een bruine of groene kleur dat perfect gecamoufleerd tussen de bladeren zit. Velen kennen dit stereotiepe beeld van een natuurdocumentaire of uit de klas. Maar wist u dat er wereldwijd duizenden soorten wandelende takken voorkomen? Dat er wandelende takken bestaan in alle kleuren van de regenboog en zelfs met vleugels. Dat sommigen meer dan een halve meter groot kunnen worden? Wist u zelfs dat er wandelende bladerden bestaan? Wilt u al dit moois aanschouwen en nog veel meer te weten komen over de wondere wereld van de wandelende takken en bladeren?

Voor wie nieuwsgierig is en eens met een totaal andere tak van de hobby wil kennis maken, dan is dit je kans om iemand vol passie aan het werk te zien over zijn hobby en wie weet… staat er straks ook  een terrarium met een wandelende tak of wandelend blad in je huis/ of hobby kamer.

Tot vrijdag 16 maart om 20 uur in Club de B !

Ga naar de bovenkant