Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Beste leden, sponsors en sympathisanten,

Eerst en vooral aan iedereen de beste wensen van mij persoonlijk en het voltallige Skalaar bestuur. We zijn terug februari en dit is ook traditioneel onze start voor het nieuwe jaar. Volgens traditie zullen we klinken op een mooi vivaristiek jaar en de vriendschap die daar uit ontstaan is. Bij deze worden dan ook alle leden, sponsors en sympathisanten vriendelijk uitgenodigd om samen met ons een glas te heffen en de nieuwjaarsreceptie in te wijden.

We kunnen u ook onze eerste voordrachtgever aankondigen die de spits mag afbijten. Dit is niemand minder dan Mario Goes, voorzitter van het SOS-reptielcenter. Wie er reeds in 2016 bij was zal bevestigen dat dit een zeer getalenteerde spreker is waar iedereen bij aan de lippen hangt. Ondertussen is het tussen Skalaar Torhout en SOS-reptiel niet alleen bij een voordracht gebleven. Van het ene gesprek kwam het ander en zijn we beiden als vereniging contact blijven houden. Dit heeft intussen geleid tot een jaarlijkse samenwerking, denk maar aan de ruilbeurzen, de opendeurdag bij SOS reptiel en het Aqua-terra weekend vorig jaar.

Geloof me, Mario heeft verhalen om jullie op het puntje van je stoel te laten zitten. Sommige ernstig schrijnend en andere dan weer met een humoristisch kantje. Mario zal ons met z’n voordracht bewijzen waarom je impulsaankopen beter vermijdt. Hierbij zullen we live een paar van deze dieren kunnen aanschouwen, rekening houdend met wat wettelijk mag en verantwoord is voor ieders veiligheid. Het belooft zeker een mooie avond te worden en het is altijd prettig om terug vertrouwde en nieuwe gezichten te zien en elkaar geluk te wensen voor het nieuwe jaar met een glas in de hand!

Nieuwjaarsreceptie aangeboden door Skalaar: 20u
Start voordracht door Mario Goes (SOS reptiel): 21 u

Ga naar de bovenkant