Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Wie kent ze niet de mannen die al menig tentoonstelling en zelfs een aquariumzaak opgefleurd hebben met hun prachtige onderwater tuin. Kleurenpracht, straatjes, vormgeving, dieptewerking…het zit er allemaal in.

Als men het complete groepje ziet bestaat die meestal uit Björn, Rik, Alain, Gianni en Sven en ja zelfs onderling hebben ze zelfs een gezonde wedstrijdsdrang om zich eens aan elkaar te meten als er zich huiskeuringen voordoen.

Als ze een plantenaquarium gaan plaatsen op een tentoonstelling weet men vooraf niet aan wat zich men mag verwachten, maar dat het altijd een streling is voor het oog en onze hobby algemeen maar vooral voor liefhebbers van plantenaquaria naar een hoger niveau tilt.

Deze liefhebbers hebben al aan tal van keuringen meegedaan en scoorden daarbij meerdere malen in de top 3. Ook bekende gasten zijn al bij hen op bezoek geweest waaronder Mevrouw Kasselmann die al verschillende gekende aquariumboeken op haar naam heeft staan over… jawel aquariumplanten natuurlijk. Allen samen hebben ze een schat van ervaring, ideeën en inzicht over hoe je aan een plantenaquarium begint en misschien nog belangrijker hoe je verder met zorg onderhoudt.

Voor plantenliefhebbers deze avond een absolute must!

Ga naar de bovenkant