Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Terug een voordracht van eigen bodem. Dirk bij ons geen onbekende meer want wie het nu nog
niet weet dat hij een gepassioneerd liefhebber is van terrarium houden wel dan weet ik het niet meer. Vorig jaar ongeveer hetzelfde tijdstip wist Dirk ons iets meer bij te brengen over het houden van verschillende terrariumbewoners. Dirk kon zijn passie niet in één keer vertellen want die jarenlange kennis en ervaring kan je moeilijk in een paar uur doorgeven, dus besloot hij om dit keer verder te gaan en te vervolgen waar hij mee begonnen was van deze boeiende tak van onze hobby … juist het terrarium

deel2. Vragen stellen aan onze Dirk is geen probleem en hij probeert ze dan ook zo goed en verstaanbaar mogelijk uit te leggen. Dirk is ook iemand die ver gaat in de hobby en dat kan ook letterlijk genomen worden. Hij deinst er niet voor terug om buiten onze landsgrenzen te rijden of contacten te leggen in het belang en welzijn van de hobby om nu achter die speciale/ zeldzame species te gaan zoeken.

Verschillende kweekresultaten of kweekpogingen met speciale en/of moeilijke soorten hebben er ook toe geleid dat hij ook bekendheid geniet buiten onze landsgrenzen onder de liefhebbers. Komt er dan nog bij dat hij ook nog graag zijn bevindingen op papier zet en zelfs ook zijn hulp en kennis aanbied aan eventuele overheidsinstanties dan weet je dat je hier inderdaad met een gepassioneerd liefhebber hebt te doen, zonder twijfel.

Terrariumliefhebbers wees erbij…jullie zijn gewaarschuwd.

 

Ga naar de bovenkant