Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Niemand minder dan de rasechte stroppendrager, Romain Van Lysebettens, zal ons terug meenemen in de wereld van de cichliden. Niet alleen de Afrikaanse, maar de cichliden van alle werelddelen komen aan bod. Natuurlijk niet allemaal maar aan de hand van keuzes die het publiek zal maken, worden dan verschillende soorten besproken. Je krijgt dus een voordracht “à la carte”, zoals men zegt.

Iedereen weet ondertussen al dat Romain zijn hart vol is van zijn lievelingen de Afrikaanse Cichliden, maar ook van andere soorten kan Romain méér dan een hartig woordje meespreken. Doorgaans is dit aangevuld met verhalen uit zijn schijnbaar onuitputtelijke ervaring met deze prachtige dieren.

In zijn vertrouwd Gents zoals we dit van hem gewoon zijn. En zoals hij het zelf altijd zegt om het wat beter te verstaan moeten wij onze woorden waar een OO inzit omzetten in UU. ( vb.: Boot wordt dan Buut) Voilà snap je het al? Tegen het einde van de avond spreken we allemaal vloeiend Gents.

Dus iedereen die liefhebber is van cichliden, zeker allen daarheen en wie nog niet gebeten is door cichliden, ook allen daarheen. Het zou de eerste keer niet zijn dat Romain iemand weet te overtuigen om er mee te beginnen.

 

Ga naar de bovenkant