Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Net zoals vorig jaar, gaat het 2e deel van het poelenproject gelijktijdig met een Torhoutse fietstocht door. Dit doen we om niet enkel onze eigen leden, maar ook andere mensen te laten kennismaken met wat leeft en beweegt in de Torhoutse poelen. Daarnaast is het ook een mooie kennismaking  met onze vereniging…

Een extra reden om langs te komen is de aanwezigheid van een complete  bar (onder leiding van Eric & friends – bedankt hiervoor!!). Deze bar met terras (en nieuw  aangekochte tent) zal normaal gezien up & running zijn tegen ongeveer 10u30.

In het 2e deel van dit poelenproject zullen we rond 11u00 terug wat fuiken ophalen en kijken wat er zich in bevindt. De inhoud van de fuiken zal terechtkomen in een aantal aquariums en zal gedurende de hele namiddag te bezichtigen zijn.

Rond de middag verwachten we de eerste fietsers van de fietstocht.

Kort samengevat: alle leden zijn van harte welkom op 22 mei, om 10u30, aan de achterkant van de voetbalterreinen voor het 2e deel van het poelenproject. Daarbij kun je gezellig een aperitief nuttigen op onze eigen – mobiele – “Skalaar Bar”. Daarna hopen we in de namiddag zo veel mogelijk fietser te zien langskomen zodat we onze vereniging met z’n werking in een goed daglicht kunnen stellen.

Hopelijk zien we je ook voor een goeie aperitief!

Ga naar de bovenkant