Eerste ledenavonden

We hopen op 18 september en 30 oktober onze eerste ledenavonden te kunnen laten doorgaan. Indien dit niet het geval is – dan laten we dit zo vlug mogelijk weten via website www.skalaar.be, de groep “Skalaar Torhout” op facebook en e-mail. Vanuit Stad Torhout kregen we echter ook al enkele belangrijke richtlijnen mee waaraan we onze ledenavonden dienen te houden.

Richtlijnen

Ons clublokaal is “Club de B” – en hiervoor geldt helaas momenteel nog een maximum van 35 personen die toegelaten zijn op de ledenavond!
Vooraf registreren is hierbij ook verplicht! (ivm mogelijke contact opsporing)
Wens je aanwezig te zijn op deze ledenavond? Geef dit door aan iemand van ons bestuur – en dit ten laatste tegen de woensdag VOOR de ledenavond (tegen woensdag 16 september of 28 oktober). Graag hierbij ook het aantal personen.

Volgende afspraken gelden ook op onze ledenavonden

  • Mondmasker is binnen verplicht – breng zeker een mondmasker mee!

  • Ontsmet je handen  – aan de ingang van Club de B.

  • Volg de signalisatie in het gebouw

  • Houd 1,5 meter afstand!

  • Vermijd samenscholing – vooral aan toiletten / trap van Club de B.

  • Iedereen krijgt een vaste plaats – deze krijg je aangewezen, verlaat deze niet zomaar.

  • Consumeren aan de bar is niet toegestaan – men mag enkel op je eigen plaats iets consumeren. We komen rond en bedienen aan tafel.

  • Gebruik de skalaar-zuipkaart – te verkrijgen aan het winkeltje. We proberen zoveel mogelijk cash geld te vermijden.

Het is als kleine vereniging met onze medewerkers natuurlijk een hele klus om ledenavonden te kunnen organiseren. We hopen daarom ook dat we op je medewerking kunnen rekenen om dit alles corona-proof in goede banen te kunnen leiden.

Skalaar Torhout staat bekend om z’n goeie, leuke & kwaliteitsvolle ledenavonden – en we hopen dit natuurlijk zo te kunnen behouden.
Voor wie echter NIET AANWEZIG kan of wil zijn, proberen we ook een LIVESTREAM van de ledenavond aan te bieden.

We hopen met het volledige bestuur dat we de ledenavonden op een veilige manier kunnen laten doorgaan en hopelijk kun je aanwezig zijn – dit ofwel fysiek in Club de B- ofwel online om onze ledenavond digitaal mee te volgen via youtube.

Mvg, Michiel Seys

Recente berichten