Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Een zeeaquarium beginnen hoe begint men eraan, zeker door eens na te denken wat je precies in het aquarium wilt hebben. In de zeeaquaristiek heb je ook degelijk enkele keuzes. Zo kan men de nadruk leggen op het houden van vissen, hier staan deze centraal. Hierin moeten we gaan kijken welke soorten bij elkaar kunnen gehouden worden. Maar niet alleen dat zal moeten overwogen worden maar ook de grote van het aquarium zal moeten afgestemd zijn, voeding gaan we ook niet mogen vergeten. Bij deze gaan we eens kijken welke veel gehouden soorten kunnen. Wat kan men daar bijhouden van koralen, ongewervelden,…


Voor sommigen zullen de koralen volledig op de eerste plaats komen. Terug zijn hier terug specifieke aandachtspunten. Veel kan gehouden worden, maar welke eisen stellen ze, hoeveel aandacht kunnen we ze geven. Welke technische aspecten komen hierbij aanbod.
En dan voor wie niet kan kiezen tussen koralen en vissen hebben we nog het rifaquarium. Terug op zijn plaats zal dit de nodige aandacht moeten krijgen. Welke dieren leven in harmonie met elkaar. Terug zullen we hier de meest gebruikte en verkrijgbare soorten eens op een rijtje plaatsen.
Op één avond kan niet alles gezegd worden, maar een goed begin is reeds half gewonnen. Deze avond wordt het inrichten en onderhouden en de gebruikte techniek besproken worden. We gaan het doelgericht houden op 3 verschillende types van zeeaquarium. Ik zal proberen enkele tips and trics mee te geven. Alles zal daarmee zeker nog niet gezegd zijn. Ik hoop jullie alvast te mogen ontmoeten en een interessante avond van te maken.

Groetjes Plyson Marc

Ga naar de bovenkant