Ledenavond 18/09: “Vissen uit Noord-Amerika” door Ruben Decloedt

Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Jarenlang genieten van meerdere tropische gezelschapsaquariums en zoals bij velen, er kan altijd wel nog een bakje bij.
Een erg leuke tijd met vallen en opstaan maar de energiekost werd me te hoog. Tijd om toch wat te minderen maar toen kwam Filip Maes met zijn voordracht “Shiners”.
De juiste man op het juiste moment!
Het is dan ook deze presentatie die een ware aardverschuiving veroorzaakte in mijn aquariumhobby. Naast de prachtige shiners had ik ook oog voor de interessant ogende ‘bijvissen’ die tijdens de filmpjes te zien waren. Een echte uitdaging om deze soorten te vinden!
In deze presentatie zullen we dus stilstaan bij verschillende Noord-Amerikaanse soorten voor het koudwateraquarium of vijver.
Bij de vissen die ik zelf bezit deel ik mijn ervaringen inzake inrichting aquarium, kweek, importeren… met behulp van foto- en videomateriaal.
Noord-Amerika heeft heel wat te bieden, kom dat zien!
Hopelijk tot dan!
Mvg, Ruben Decloedt

Het is niet meer mogelijk om in te schrijven voor de ledenavond.

Voor wie echter NIET AANWEZIG kan of wil zijn, proberen we ook een LIVESTREAM van de ledenavond aan te bieden. Dit houdt in dat je de ledenavond LIVE zal kunnen volgen van thuis uit! Geef volgende link in op vrijdag-avond op je browser, en je zal van thuis uit kunnen meevolgen.

Let wel: dit is de eerste keer dat we dit proberen te doen. Dit kan dus verkeerd lopen, of van slechte beeld/geluidskwaliteit zijn. We zullen na de livestream/ledenavond analyseren wat er dan aangepast kan worden voor een volgende keer…

Dit is de link naar de livestream:  https://tinyurl.com/skalaar092020

Ga naar de bovenkant