Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

De gastspreker voorstellen van deze maand is zeker niet moeilijk voor de ijverige mensen die vorig jaar hebben deelgenomen aan de  vijverfietstocht. Het was immers de eerste stop plaats: Aartrijkestraat  73 te Torhout.  Hier hebben Steven Olley en zijn vrouw Nounou Verhelst de bijhorende garage/atelier van hun woning ingericht tot een vijverspeciaal zaak met vooral een accent op Kois.

Dit kun je al duidelijk merken aan de naam van de winkel “THE KOI STORE”.  Maar, na een gesprek met hen, zul je vlug merken dat het specialisten zijn over het volledig vijvergebeuren en dus niet alleen voor  Kois.  Iedereen is er altijd welkom.

Op 16 maart willen ze u helpen om een juiste keuze te maken van uw toekomstige vijver in functie van het welzijn van de vissen.  Zoals het soort vijver met zijn voor- en nadelen.  De plaats van opstelling,  de aanleg van de vijver met materiaal keuze van de vijver (polyester, beton, folie, enz..) en technische hulpmiddelen zoals  pompen, filter, enz…
Na de pauze zullen zij het ook hebben over het onderhoud van de vijver en ziekten bij de vissen.  Hoe zijn die te vermijden en hebben we toch problemen wat kunnen we doen.

Het zal geen lezing zijn die tot in detail is voorbereid  maar ze zal vooral  gebaseerd zijn op veel  ervaring. Meer nog: Skalaar-leden met specifieke problemen of vragen kun die vooraf mailen naar mij (diopere@skynet.be). “The koi Store” zal dan op de clubavond  zorgen voor een duidelijk antwoord.  Dus heb je problemen met uw vijver laat het me vooraf weten.

Tot  16 maart!

Ga naar de bovenkant