Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Het eten van de voorbije feestdagen zal inmiddels al wel verteerd zijn en de extra bijgekomen kilo’tjes al wel weer afgewerkt. Het is tijd geworden om weer ‘back to business’ te gaan, ook wat Skalaar betreft.

We bijten de spits van het Skalaar-jaar af met iets wat al lang op ons verlanglijstje stond maar eigenlijk telkens achteruit geschoven geweest werd door allerlei redenen.

De eerste ledenavond wordt een heuse ledenshow. Voor een keer geen gespecialiseerde voordrachtgever maar enkele van onze eigen leden die met trots hun eigen aquarium en de gebruikte techniek komen voorstellen. Dit zal gebeuren aan de hand van allerlei foto’s op het grote scherm. Zo kan je eens “gluren bij de buren”, op het vlak van onze hobby wel te verstaan natuurlijk…

Naar jaarlijkse gewoonte maken we er weer een super gezellige avond van. Er is dan ook weer een welkomsdrink met bubbels en een hapje voorzien, u aangeboden door Skalaar Torhout. Iedereen is dan ook van harte uitgenodigd om de start van het nieuwe Skalaar-jaar een deftige swung te geven.

Ga naar de bovenkant