Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Led verlichting is helemaal in tegenwoordig.  Is het nu ter vervanging van halogeenspotjes of als tuinverlichting of in je auto. Iedereen heeft intussen wel al ergens LEDs zitten maar is het ook interessant boven je aquarium? Er zijn hierover al verschillende discussies geweest maar niemand kon tot op heden echt duidelijkheid brengen. Welk effect heeft het op onze planten en onze vissen? Hoeveel verbruikt dit nu? Is dit uiteindelijk echt zoveel goedkoper? Is alle ledverlichting hetzelfde?

We zijn dan ook trots om op onze volgende ledenavond
Dominique Maes van Discuskwekerij Sunshine Valley aan te kondigen.

Voor Dominique heeft ledverlichting in het aquarium weinig of geen geheimen meer. Meer nog, hij komt zelfs alles eens op een rijtje voor ons zetten. Als rode draad doorheen zijn voordracht maakt hij de vergelijking tussen ledverlichting en de klassieke TL-buizen. Telkens zal hij ook iets dieper ingaan op de verschillende aspecten ervan en zal hij ook verduidelijken waarom je beter het ene of het andere neemt.

Voor wie dus de overstap naar leds overweegt maar nog twijfelt zal dit een avond worden die je zeker niet mag missen.

Dominique heeft ons zelfs beloofd dat het mogelijk zal zijn om de avond zelf ledverlichting aan te kopen of te bestellen aan zeer interessante prijzen!

Ga naar de bovenkant