Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Onze voorzitter is de trotse papa van drie dochters; Stefanie, Eveline en Sofie ( ook bekend onder de naam de zusjes Diopere). We hebben ze allemaal al wel eens gezien of kennen ze al heel lang. Want willen of niet ze zijn toch wat vergroeit met papa’s hobby. Ze hebben dan ook al aan tal van activiteiten meegewerkt ( zoals laatst geleden de tentoonstelling ) en doen dit nog steeds met regelmaat – denk maar aan het poelenproject.

Maar nu gaat het over pappa’s tweede trots in de rij dat we mogen verwelkomen als gastspreker… Eveline.

Eveline werkt aan de unief te Leuven als Biologe. Als je dan nog weet dat ze ook door vissen en amfibieën is gebeten ( hoe kan het ook anders ) dan kunnen we dat alleen maar toejuichen. Ja…Skalaar heeft misschien wel een stempeltje achtergelaten.

Eveline wil ons eens laten meegenieten van een film over onze wereldzeeën en wat voor impact de mens er op heeft en de evolutie daarvan. Best wel eens de moeite om nog iets meer te weten en beelden te zien eens anders bekeken dan vanuit het aquaristisch standpunt en toch…kan men zich soms verwonderen hoe dicht deze soms liggen met onze hobby ook al zijn ze dan eens wetenschappelijk bekeken.

Een mooie afsluiter voor 2011…tot dan!

Ga naar de bovenkant