Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Voor ik verder aan mijn aankondiging begin:

Aan iedereen een gelukkig en een gezond 2014 gewenst!!

Vorig jaar konden we voor de eerste maal Den Danny verwelkomen op onze ledenavond als gastspreker over Dwergcichliden. Een voordracht die menig liefhebber zijn hartje weer sneller liet kloppen. Met de nodige portie humor en passie deelde Danny zijn kennis over deze kleine dwergjes.

Maar Danny zou Danny niet zijn als hij niet nog een passie had in zijn leven en dat zijn Killivissen. En dat mogen jullie op onze eerste ledenavond van 2014 verwachten. Killi’s of pracht karperzalmen , iedereen kent wel deze prachtige intens gekleurde visjes of heeft ze wel al eens in zijn aquaria gehad. Maar hoe houden we ze nu op de juiste manier? Stellen ze speciale eisen, op wat moeten we speciaal letten?  Hoe kweken we succesvol met deze visjes? En nog tal van andere vragen en mysteries zullen voor u opgehelderd worden op 21 februari. Er worden die avond verschillende soorten besproken en Danny zal ook enkele soorten meebrengen die avond (ook voedseldieren zoals fruitvliegjes en micro aaltjes), voor liefhebbers die er al hebben of mensen die eens een nieuwe ervaring willen opdoen. Dit is dan de  avond dat je zeker niet mag missen!

Voor wie nog twijfelt, vergeet dan niet dat onze traditie getrouwe nieuwjaarsreceptie met een natje en een droogje ook die avond plaatsvind. Dus…meer hoef ik niet meer te zeggen zeker.

Vele Groeten
Glenn

Ga naar de bovenkant