Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Hopelijk heeft iedereen een goed verlof gehad, voor de ene  misschien al wat korter dan voor de andere, maar aan het weer zal het zeker niet gelegen hebben, we hadden zon gevraagd en we hebben ze gekregen…misschien voor sommigen wat teveel…maar zo is er wel altijd iets.

Goed dat hebben we alweer gehad, wat we nu krijgen is het najaar van Skalaar en we kunnen al direct naar buiten komen met een gastspreker van formaat; Eddy Leysen.

Eddy Leysen is al lang geen onbekende meer in het aquaristisch milieu. Menig liefhebber is al veel in contact gekomen met den Eddy( beurzen). Zijn ruim 40 jaar ervaring ,zal daar wel voor iets tussen zitten. Eddy is onder meer voorzitter van de V.Z.W. De Discusvrienden, die ook het  Discuskampioenschap organiseren.

Verder heeft Eddy een eigen gamma aan waterverbeteraars op de markt gebracht en een eigen boek ( gezonde vissen, zieke vissen). Ook heeft hij raad en daad bij het houden en verzorgen van Koi vijvers  en zijn bewoners.

We kunnen dus met trots zeggen dat u Eddy mag verwachten met een leerrijke voordracht over …ja  eens de minder prettige kant van onze hobby. Maar de Eddy laat u op zijn manier zien en horen dat je als hobbyist toch veel zelf in de hand hebt en dat voorkomen nog altijd beter is dan genezen. Het begint meestal al met gezond water…

Tegen de beginnende liefhebber zeg ik; zeker komen je zal er veel van opsteken.

Tegen de gevorderde liefhebber zeg ik zeker komen; denk niet dat je alles al weet.

TOT VRIJDAG 16 SEPTEMBER!!!

Vele groeten Glenn

Ga naar de bovenkant