Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Plannen of ideetjes voor een totaal andere inrichting voor een bakje (aqua of terra)?
Heb je voldoende inspiratie en een vrije geest? Zelf eens je handigheid demonstreren op een ledenavond?
Dat kan nu 15 juni!!

Skalaar richt een ‘live fun thema-scaping wedstrijd’ in voor alle bezoekers van de laatste ledenavond voor het verlof. Je vraagt je misschien af wat we hier nu weer mee bedoelen?

Afhankelijk van het aantal bezoekers vorm je kleine groepjes of werk je alleen aan een “bakje” dat je ter beschikking gesteld wordt. Wij zorgen er wel voor dat alles ruim voldoende ter beschikking is om een “scape” op te zetten. Eens de groepjes gevormd, wordt via loting bepaald welk bakje jullie mogen inrichten en welk thema hierbij gevolgd moet worden. Hiervoor zullen jullie een uur de tijd krijgen.

De thema’s kunnen varieëren van Zuid-Amerika aquarium tot ‘het Janetten-terrarium”… Fun gegarandeerd dus!! Ook voor wie niet actief mee wil doen aan de wedstrijd. Na dit uur volgt dan een beoordeling door enkele “keurmeesters” die de pro’s en contra’s zullen toelichten van jullie inrichting en punten zullen toekennen. Er zal uiteraard niet gekeurd worden als op een echte keuring maar, misschien een kleine tip, het is toch belangrijk dat het thema en de regels van het inrichten gevolgd worden!!

De uiteindelijke winnaars van de wedstrijd ontvangen op het einde een nuttige prijs. We kunnen natuurlijk nog niet alle details verklappen, maar dat het een heel plezante avond zal worden kunnen we je nu al wel verzekeren!!

Ga naar de bovenkant