Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Aquarium inrichten? Bakje vullen met zand, stenen, takken en water! Voila, je hebt een ingerichte bak…Of toch nog niet helemaal? Gooi je alles zomaar in je bak of probeer je er toch een echt plaatje van te maken?

David Sobry is wel een meester in het inrichten van natuurgetrouwe biotoopbakken. Dit heeft hij dan ook vorig jaar bewezen op het Benelux-kampioenschap op de vivariumbeurs. Hij had reeds de eerste plaats op onze Belgische nationale huiskeuring en hij kaapte daar nog eens met ruime voorsprong de eerste plaats weg. De Nederlandse kampioenen konden de jury enkel maar gelijk geven.

Wie het huidige aquarium van David al gezien heeft zou bijna zeggen dat vissen eigenlijk overbodig zijn in het aquarium. Hoe je al deze elementen tot een prachtig geheel maakt, zal hij dan ook de komende ledenavond uitleggen aan de hand van een dry-scape. Dit is het inrichten van een aquarium zonder dat je die vult met water. Het grote voordeel is dat je heel gemakkelijk alles kan schikken en wijzigen tot de inrichting volledig naar je zin is zonder alles onder te spatten.

Wij zijn alvast benieuwd naar de tips en hulpmiddeltjes die hij zal demonstreren.

Ga naar de bovenkant