Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Voor de leden die het zich nog herinneren was Dirk een tijd geleden onze gastspreker over Artemia. Een mooie voordracht over hoe deze kleine kreeftachtige werden geteeld en over hoe men ze aan onze vissen kon voederen.

Ditmaal is Dirk terug te gast bij Skalaar en zal hij ons iets bijbrengen over hoe droogvoer uit het potje wordt gefabriceerd. Is ons droogvoer van hoge kwaliteit? Waar zit het verschil tussen goedkoop en duurder droogvoer? Op wat moet men letten als je droogvoer koopt en hoe bewaar ik het goed? En dat is nog niet alles, want er wordt ook gesproken over diepvriesvoer. Van de plaats waar onze voedseldieren voor onze vissen worden gevangen en hoe het diepvries proces nu in zijn werk gaat. En wat zit er nu juist in? Is het nu veel water? Is de kwaliteit goed, is het een meerwaarde voor onze vissen, of niet? En nog tal van andere vragen worden op deze avond beantwoordt zodat men nu eindelijk eens weet hoe de vork nu juist in de steel zit.

Voor de mensen die het niet weten Dirk is van oorsprong een Toeroetenare en hij kijkt ernaar uit om terug eens in Toeroet zijn voordracht te geven, als kers op de taart zal Dirk ook nog diepvries blisters bij zich hebben van het merk Ocean Nutrition, de firma waar hij werkzaam is.

Ga naar de bovenkant