Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Joris en Luc! Twee broers! Meer dan 30 jaar actief in Skalaar Torhout! Twee vijverfanaten!

     vs.   

En toch zeer verschillende ideeën!

Joris is bezeten van kois.  In zijn tuin een formele vijver met glashelder water en een sobere beplanting.

Luc is bezeten van een natuurlijke vijver, met inlandse vissen en amfibieën.  In zijn vijver een weelderige plantengroei en iets minder glashelder water.

Beiden werden ze al van kinds af aan, de liefde voor alles wat leeft onder water, met de paplepel ingegeven door vader André en moeder Marietje.

Hun ideeën, hun vijvercreaties werden samen gebracht in een unieke voordracht.  Op vrijdagavond 19 september zullen Joris en Luc, zij aan zij, de aanwezigen begeesteren met hun passie voor de vijver.  Bij momenten zullen zij elkaar aanvullen, maar ze gaan ook in debat.  Zelfs het publiek zal betrokken worden in deze uiteenzetting.  Het wordt beslist een boeiende avond.

De avond wordt opgesplitst in 5 delen.  Zowel Joris als Luc zijn niet aan hun eerste creatie toe.  Zij zullen U vertellen hoe het begonnen is en hun eerste vijver eruit zag.  In een tweede deel zal elk zijn eigen visie en doelstelling uiteenzetten.  In een derde deel beschrijven zij de opbouw van hun huidige vijver en van zowel Joris als Luc, kreeg hun biotoop een centrale plaats in hun tuin.  Van passie gesproken!  In een vierde deel krijgen jullie het resultaat te zien en het zou zonde zijn om niet af te sluiten met positieve en negatieve ervaringen.

Het geheel wordt begeleid door een prachtige powerpoint en deze werd vakkundig in elkaar geknutseld door onze vriend Yoeri.

Ga naar de bovenkant