Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Na een mislukte poging op 20 april om Wilfried in Torhout te krijgen werd deze voordracht verplaatst naar 15 juni 2012, de eerstkomende ledenavond dus… Hiermee dus nogmaals de aankondiging :

Cichliden en SEX!

Dat is het onderwerp van onze volgende ledenavond in onze vertrouwde habitat Club de B.

Neen, we gaan niet de verkeerde weg op met de vereniging. Ik begrijp jullie bezorgdheid (of enthousiasme?). Het vijver-probleempje van Joris een tijd terug, de kweekperikelen bij verschillende leden, nu cichliden en sex… Vóór je begint te fantaseren: het gaat wel degelijk over vissen en niet over mensen!

Niemand minder dan de overbekende Wilfried Van Der Elst komt een uiteenzetting doen over hoe het nu eigenlijk in elkaar zit bij allerlei soorten cichliden. De uiteenlopende vormen van paren, specifieke aanpassingen van de vissen, broedzorg voor de jongen, de verschillen tussen de verschillende continenten, enz.

Dat Wilfried weet hoe de vork in de steel zit moet zelfs niet meer bewezen worden. Hem voorstellen in één zin is praktisch onmogelijk en het omschrijven van z’n kennis van aquaristiek nog veel minder. Hiervoor alleen zou men al een avondje mogen uittrekken. Naast verzorger in het aquariumgedeelte van de zoo van Antwerpen maakt hij trouwens ook carrière als standup comedian. Hiervan zullen we zeker ook wel mogen proeven doorheen de voordracht.

Het belooft dus zeker een heel boeiende en leuke ledenavond te worden. Met zo’n onderwerp en Wilfried als voordrachtgever zal de humor zeker nooit ver weg zijn. We horen Carolyn nu al weer schaterlachen.

Dit mag je ZEKER niet missen!

Ga naar de bovenkant